Siūlome du skirtingus maitinimo formatus — banketinį, kai patiekalai patiekiami porcijomis, ir furšetinį, paremtą švediško stalo principu. Pasirinkite stilių, kuris geriausiai atitinka jūsų renginio pobūdį, atmosferą ir svečių dinamiką.
.jpg)
Siūlome platų furšetinių patiekalų ir užkandžių pasirinkimą, puikiai tinkantį renginiams, kuriuose svečiai juda laisvai. Šis formatas leidžia patogiai ragauti įvairius skonius, bendrauti ir mėgautis maistu neformaliai. Tai idealus sprendimas vakarėliams, įmonių renginiams ar šventėms, kuriose vertinama laisva atmosfera.

Sūriai, daržovės, mėsa – puikus pasirinkimas pradžiai.

Įdaryti pievagrybiai, kepti iki tobulumo, patiekiami karšti.
-986x1752.jpg)
Įdaryti
-986x1752.jpg)
Duona įdaryta su kamabero sūriu, patiekiama su užkepta šonine ir pomidorais

Tobulas pasirinkimas mėgstantiems jūros gėrybes
-1168x1752.jpg)
Kepti įvairūs varškės sūriai su skirtingomis uogienėmis ir vaisiais

Traškūs šoninės kąsneliai

Tai 7 skirtingų mėsų rinkinys, patiekiamas kartu su garnyru - griliuje keptomis bulvėmis, marinuotomis arba šviežiomis salotomis ir pritaikytais padažais.

Lašiša, dorada ar kita Jūsų pasirinkta žuvis

Tomahawk, t-bone, antrekotas, pikanija, ar kita susitarta dalis.

Burgeriai su jautiena, plėšyta kiauliena ar vištiena. Įvairūs dešrainiai bei slaideriai.
-986x1752.jpg)
Aštuonkojis, krevetės ar kiti patiekalai

Banketiniai patiekalai – tai porcijomis patiekiamas maistas, tinkantis oficialesnėms vakarienėms ir šventėms prie stalo. Čia svečiai gali mėgautis išbaigtais, šiltais pagrindiniais patiekalais ir kruopščiai parinktais užkandžiais. Tai puikus pasirinkimas vestuvėms, jubiliejams ir šventėms, kuriose norisi elegancijos.

Barandintas jautienos tartaras su trumų mayo.

Gaivus užkandis su feta ir saulėje džiovintais pomidorais.

Marinuotos krevetės apsuktos šonine.

Kalmarų filė su chimichurri padažu ir gaivia citrina.

Portabelo grybas įdarytas su pelėsiniu sūriu.

Šašlykas su puikiai derančiu garnyru.

Kiaulienos sprandinės kepsnys su grill daržovėmis.

Lėtai keptas aštuonojis su baby bulvytėm ir gaiviomis salotomis.

Brandintos jautienos steikas su chimichurri padažu.

Ėrienos nugarinė su kaulu, patiekta su salotomis ir batatais.

Antienos krutinėlė su brukniu padažu ir pritaikytu garnyru.

Rūkyta atlantinė menkė su grill kukurūzais ir pasirinktomis bulvytėmis.

Lašišos filė su griliuje keptomis daržovėmis.

Kalmarai su žolelių padažu bei garnyru.