Planuojate šventę, įmonės renginį ar vestuves ir ieškote patikimos informacijos apie grill maistą, furšetus, banketus ir renginių maitinimą? Šiame Jokūbo BBQ blog’e dalinamės praktiniais patarimais, realiais pavyzdžiais ir profesionaliomis įžvalgomis, kurios padės suplanuoti šventę be streso. Rašome remdamiesi realia patirtimi – nuo mažų šeimos švenčių iki 500+ žmonių įmonių renginių visoje Lietuvoje.

Praktinis gidas, padedantis tiksliai apskaičiuoti grill, furšeto ir banketo maisto kiekius skirtingo dydžio šventėms. Naudinga tiek įmonių renginiams, tiek privatiems vakarėliams.

Straipsnis įmonėms, planuojančioms vasaros šventes ar teambuilding’us. Aptariami populiariausi formatai, kainų ribos ir patarimai, kaip sukurti gerą atmosferą kolektyvui.

Paaiškiname, kodėl grill maistas skatina bendravimą, laisvą atmosferą ir įsitraukimą komandos renginiuose. Puikus gidas HR ir renginių organizatoriams.

Palyginame laisvesnį furšetinį stilių ir oficialesnį banketinį formatą, padedame išsirinkti pagal šventės tipą, vietą ir svečių skaičių.

Straipsnis tiems, kurie svarsto užsisakyti grilio šefą į namus ar sodybą. Aprašome procesą nuo atvykimo iki patiekimo.

Apžvelgiame, kokie grill patiekalai dažniausiai pasirenkami šventėms ir įmonių renginiams bei kodėl jie veikia skirtinguose formatuose.